Langtur over Mistberget

Fellestur

Dato
20. juni kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer for
Alle
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)

Bli med å oppleve utsikten fra Mistberget!
Turen starter på Haraldvangen (175 moh) hvor vi følger blåsti oppover til Brenntoppen (518 moh). Der tar oss tid til å nyte utsikten utover Hurdalsjøen. Videre går vi til Vingerdalstua. Herfra skal vi gå en stubb på grusvei frem til Koiedalen hvor vi igjen skal fortsette bratt oppover lia til Mistberget (663 moh). Her tar vi hovedstoppen og nyter mat og utsikt. De som ønsker det kan klatre opp i tårnet!

Turen videre går ned mot Lensmannsvangen og fortsetter stien mot Krafttjennet. Der går vi inn på Pilgrimsvegen på sørsiden av tjennet, og følger denne nesten helt tilbake til Haraldvangen. Ta med mat og drikke, og klær etter vær. Husk gode, vanntette sko.
Dette er en tur på ca 20 km i delvis bratt terreng, som passer for deg som har gått litt i bratt lende før. 


Adkomst: Parkering ved Haraldvangen i Hurdal.

Turen er gratis og åpen for alle, 
Turledere er Tom, Heidi, Vibeke og Linn. 

Velkommen på tur med Nannestad turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Langtur over Mistberget

Bli med å oppleve utsikten fra Mistberget! Turen starter på Haraldvangen (175 moh) hvor vi følger blåsti oppover til Brenntoppen (518 moh). Der tar oss tid til å nyte utsikten ...

Kontaktinformasjon:

  • Tom
  • Tlf. 45189671

Turledere:

  • Heidi Larsen
  • Vibeke Gilberg
  • Tom Grefsheim
  • Linn Woxen