Høsttur til Marifjell

Aldersgruppe: 8-12 år.

Dette er en fin tur i flotte høstfarger for de eldste barna som liker å gå i skog og bakker. Vi møtes ved Vikkelihytta, og går derfra på blåmerket sti opp til Marifjell, der de tøffeste kan klatre opp i tårnet og nyte den fine utsikten. Husk mat og drikke og klær etter vær. Ta gjerne med litt ekstra skift, da det erfaringsmessig kan være en bløt tur. Riktig skotøy er ekstra viktig på denne turen.

Adkomst: P ved Vikkelihytta. Følg skilting til Nordåsen Skistadion og fortsett videre til Grustaket (vinterparkering), ta der til venstre og følg vegen mot Honsjøen. Til venstre rett før Honsjøen og til venstre igjen etter ca 2 km mot Vikkelihytta. Bomveg.

Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av koronasituasjonen må vi kreve påmelding på alle våre turer for å ha oversikt over deltakere ved eventuelt behov for smittesporing. Turledere er Glenn, Kai og Line.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Høsttur til Marifjell

Aldersgruppe: 8-12 år. Dette er en fin tur i flotte høstfarger for de eldste barna som liker å gå i skog og bakker. Vi møtes ved Vikkelihytta, og går derfra på ...

Kontaktinformasjon:

  • Glenn
  • Tlf. 94279123

Turledere:

  • Kai Roger Olsen
  • Glenn Are Westbye