Takk for i år

Friluftsskolen 2018 på Klofjell
Friluftsskolen 2018 på Klofjell

Nannestad Turlag vil takke for hyggelig turfølge i jubileumsåret 2018. Vi har vært på mange fine turer med både store og små. Det er gledelig og motiverende å se at så mange setter pris på tilbudet vi har og jobben som gjøres. Styret vil takke både våre dugnadsarbeidere og turledere som gjør alt dette på fritiden sin og sørger for at det er mulig å få til så mye.

Det er gledelig og motiverende å se at så mange setter pris på tilbudet vårt og jobben som gjøres. Styret vil takke både dugnadsarbeidere og turledere som gjør alt dett epå fritiden sin og sørger for at det er mulig å få til så mye.

I å har vi vært på flere skiturer, både i dagslys og månelys, vi har startet opp med kveldsmatturer for barna (det blir flere neste år), gått kjempelage og kortere turer i Romeriksåsen, vært på fototur, på vår-, sommer- og høsttur i ravinene, syklet på stier med barna, sovet ute og vært på flere fine utsiktsturer, før året har blitt avsluttet med reflekstur med stort oppmøte, fullmånetur til Raudfjell og gråværstur til vårt mest besøkte turmål, Nipkollen. I løpet av året har vi også hatt to fine utebursdager i anledning 150-årsjubileet.

Vi har dessuten startet med onsdagsturer på dagtid, noe som har vært en stor suksess. Så det fortsetter vi med til neste år.

Høydepunktet om sommeren er Friluftsskolen - det er utrolig gøy å få arrangere dette og ha med oss så mange flotte barn/ungdommer ut i naturen!

Vi må heller ikke glemme Stolpejakten som har fått mange ut på tur i nærområdet. Vi fortsetter til neste år og håper å få med oss Holter også.

Stiarbeidet går for fullt og i år har vi blant annet ferdigstilt stien til Kvernsjøberget, på Gamle Hadelandsvei og Bårhaugrunden. Vi ser allerede at de er mye brukt! Neste år har vi også flere spennende stiprosjekter, blant annet sti mellom Maura skole og Preståsen skole.

I høst har vi arrangert flere kurs for å fylle på med turldere turlaget, slik at vi kan fortsette med mange og flotte turer også gjennom 2019 og videre.

Vi er godt i gang med planlegging av turåret 2019, programmet legges ut og trykkes opp så snart det er klart. Følg med!

God jul og godt nytt år fra alle oss i
Nannestad Turlag og Barnas Turlag Nannestad!

Bildekarusell - Nannestad Turlag 2018

Vikkelihytta.
Vikkelihytta.
Klopper på Marifjellstien.
Klopper på Marifjellstien.

Skrevet av Hege V. Marthinussen 7. desember 2018