Måneskinnstur til Raudfjell - sammen med Barnas Turlag

Fellestur

Dato
8. oktober kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
Nannestad turlag, Barnas Turlag Nannestad , DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)

Vi inviterer til vår tradisjonelle fullmånetur opp på Raudfjell i Holter. Måneskinn eller ikke – vi må opp til det flotte tårnet på toppen og nyte utsikten utover Romerike! Det vil som alltids være opplyst! Fin grusvei opp, først til «Utsikten», så til enden, der sti tar oss siste kilometeren opp til selve toppen og utsiktstårnet. Cirka 200 meter stigning. Passer stort sett for alle; målgruppen er voksne, ungdom og alle barn som gjerne går de seks kilomterne opp og ned (ca 40 min å gå hver vei).
Vi fyrer opp bål, så ta gjerne med drikke og bålmat. Ta med hodelykt og sitteunderlag også. Vi henger opp reflekser! Anbefaler fjellsko eller støvler opp stien til toppen, som kan være ganske våt. Husk varme klær!

Adkomst: Raudfjellbommen ved Øyungsvegen, Holter. Bomvei. Alternativt kan en parkere før ferista og gå inn.

Turen er gratis og åpen for alle. 

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

 

Måneskinnstur til Raudfjell - sammen med Barnas Turlag

Vi inviterer til vår tradisjonelle fullmånetur opp på Raudfjell i Holter. Måneskinn eller ikke – vi må opp til det flotte tårnet på toppen og nyte utsikten utover Romerike! Det ...