Fototur til Råbjørn - med overnatting

Fellestur

Fra dato
10. september kl. 15:00
Til dato
11. september kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, , Fotokurs, Hengekøye, Overnatting, Fotografering, Foto, Hyttetur
Arrangører
Nannestad turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)

I år gjør vi en vri og tar en overnattingstur til Råbjørnhytta i Romeriksåsen! Hytta ligger ved naturskjønne Råbjørn. Vi må også ta oss en tur til furumoene på Rudskampen og nyte den flotte utsikten.

Turen passer for alle med litt interesse for foto – eller de som rett og slett har lyst på en fin høsttur. Det er både båt og kano ved hytta. Få med deg noen fototriks på veien for å ta bedre og morsommere bilder! Ta med deg mobil og/eller kamera (og gjerne stativ om du har). Annet av praktisk info får du av turlederne. Påmelding for overnatting. Vi har reservert hytta - derfor påmelding. Eller hva med under åpen himmel i hengekøye? Ved Råbjørn er det nok av trær å køye seg i!

På grunn av reservasjon av hytta, så er påmeldingsfristen satt til søndag 2. september. Etternølere kan ta kontakt med Thorbjørn på telefon.  

Adkomst: Kjør av fra Åsvegen i retning Sjunken. Etter den gamle bomstasjonen ta opp Melbysætervegen til høyre - helt frem til parkeringen ved bommen før Råbjørn. Litt dårligere veistandard på slutten. Bomvei.

Turen er gratis og åpen for alle. 

Velkommen på tur med Nannestad turlag! 

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

 

Fototur til Råbjørn - med overnatting

I år gjør vi en vri og tar en overnattingstur til Råbjørnhytta i Romeriksåsen! Hytta ligger ved naturskjønne Råbjørn. Vi må også ta oss en tur til furumoene på Rudskampen ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Thorbjørn Refsum