Måneskinnstur til Raudfjell - sammen med Barnas Turlag

Fellestur

Dato
23. oktober kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
Nannestad Turlag, Barnas Turlag Nannestad , DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer til vår tradisjonelle fullmånetur opp på Raudfjell i Holter. Måneskinn eller ikke – vi må opp til det flotte tårnet på toppen og nyte utsikten utover Romerike! Det vil som alltids være opplyst! Fin grusvei opp, først til «Utsikten», så til enden, der sti tar oss siste kilometeren opp til selve toppen og utsiktstårnet. Cirka 200 meter stigning. Passer stort sett for alle; målgruppen er voksne, ungdom og alle barn som gjerne går de seks kilomterne opp og ned (ca 40 min å gå hver vei).
Vi fyrer opp bål, så ta gjerne med drikke og bålmat. Ta med hodelykt og sitteunderlag også. Vi henger opp reflekser! Anbefaler fjellsko eller støvler opp stien til toppen, som kan være ganske våt. Husk varme klær!

Adkomst: Raudfjellbommen ved Øyungsvegen, Holter. Bomvei. Alternativt kan en parkere før ferista og gå inn.

Turen er gratis og åpen for alle, og turledere Thorbjørn, Amalie Othilie, m.fl. På grunn av koronasituasjonen vil det bli notert navn og telefonnummer til alle deltakere ved turstart. Dette av hensyn til eventuell smittesporing.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Måneskinnstur til Raudfjell - sammen med Barnas Turlag

Vi inviterer til vår tradisjonelle fullmånetur opp på Raudfjell i Holter. Måneskinn eller ikke – vi må opp til det flotte tårnet på toppen og nyte utsikten utover Romerike! Det ...

Kontaktinformasjon:

  • Thorbjørn
  • Tlf. 95267046

Turledere:

  • Thorbjørn Refsum
  • Amalie Othilie Røsten-Haukeland