Overnattingstur ved Råbjørn

Fellestur

Fra dato
12. juni kl. 14:00
Til dato
13. juni kl. 14:00
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Arrangør
Barnas Turlag Nannestad
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til morsom overnatting ved Råbjørn. Av smittevernhensyn vil vi i år ikke benytte hytta, men det er god plass til å sove både i telt og hengekøye. Det er mulig å fiske i Råbjørn (husk fiskekort), og vi har kanoer til utlån, så her er det masse å finne på! I tillegg blir det morsom orienteringslek for hele familien ca kl 16!

Ta med telt eller hengekøye, mat til eget forbruk og klær etter vær. Vi tenner bål og lager mat ute, så ta med deg bålmat eller egen primus eller annet kokeutstyr.
Vi har ett telt og en lavvo til utlån ved behov. For lån av telt eller lavvo, ta kontakt med turlaget på nannestadturlag@dnt.no.

Adkomst: Sving av fra Åsvegen inn på Bjertnessjøvegen i retning Sjunken. Etter den gamle bomstasjonen, ta til høyre opp Melbyseterveien. Kjør helt opp til bommen i veiens ende (bomvei). 1 km å gå inn til Råbjørn.

Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av koronasituasjonen må vi kreve påmelding på denne turen, for å ha oversikt over gruppestørrelse og deltakere mtp smittesporing. 

Velkommen på tur med Nannestad turlag! 

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Overnattingstur ved Råbjørn

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til morsom overnatting ved Råbjørn. Av smittevernhensyn vil vi i år ikke benytte hytta, men det er god plass til å sove ...

Kontaktinformasjon:

  • Elise
  • Tlf. 917 93 501

Turledere:

  • Amalie Othilie Røsten-Haukeland
  • Astrid Elise Borch