Rundtur om Borhaugkampen

Fellestur

Dato
3. juli kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen tilbyr vi i en kort og en lang variant: 

Den korte runden følger den blåmerkede runden om Borhaugkampen. Vi går i behagelig turtempo, og turen er ca 7 km.
Den lange runden går med raskere tempo og går delvis utenom sti. Vi går til Borhaugkampen og videre til Vikkeliflaen. Vi går forbi nedre Tøltjern og til Kvernsjøberget, videre til Langberget og tilbake til utgangspunktet. Denne runden er ca 14 km.
Ta med mat og drikke, klær etter vær og gode sko til begge turene, det kan være vått. 

Atkomst: Gamle Hadelandsvei ved start av Borhaugkamprunden.

Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av den pågående koronasituasjonen må vi kreve påmelding på alle våre turer. Dette gjør det mulig for oss å drive smittesporing dersom det skulle bli behov for det. Turledere er Irene og Bjarte.

Velkommen på tur med Nannestad turlag! 

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Rundtur om Borhaugkampen

Denne turen tilbyr vi i en kort og en lang variant:  Den korte runden følger den blåmerkede runden om Borhaugkampen. Vi går i behagelig turtempo, og turen er ca 7 km. ...

Kontaktinformasjon:

  • Irene
  • Tlf. 99519304

Turledere:

  • Irene Lunde Sandholt
  • Bjarte Norheim