AVLYST Åpent medlemsmøte med foredrag av Lise Viken

Arrangement

Dato
3. november kl. 18:30
Passer for
Alle
Arrangør
Nannestad Turlag, Nannestad bibliotek
Turområde
Akershus Øst (se kart)
Dette arrangementet er over!

OBS, arrangementet er avlyst.
På grunn av økende smittepress både nasjonalt og lokalt her i Nannestad, har vi i samråd med Lise Viken selv, og Nannestad Bibliotek besluttet å avlyse dette arrangementet nok en gang. Vi håper å kunne tilby dette foredraget ved en senere anledning. 

Dersom du har innspill eller ønsker til neste års turprogram, eller om du er interessert i å bli en del av turledergjengen vår, send en mail til nannestadturlag@dntoslo.no!

 

VI inviterer til åpent medlemsmøte for alle våre medlemmer! Vi har vært så heldige å få Lise VIken til å komme og fortelle om erfaringene sine da hun gikk Pacific Crest Trail i USA, en tur på over 4000 kilometer, fra grensen mot Mexico i sør, til grensen mot Canada i nord!

"Det er åtte år siden jeg ble kvitt min verste venn; sigaretten. Jeg gikk i den klassiske røykesluttfellen og la på meg ganske mye. Sjokket var stort da jeg gikk på vekten og den viste 110 kilo. Jeg prøvde flere runder med kaloritelling. Noen kilo ble jeg kvitt, men det var fortsatt mange igjen. Vendepunktet ble boken «Wild» av Cheryl Strayed. Drømmen om Pacific Crest Trail ble plantet. Kunne en ung jente på 22 år dra alene på telttur i flere måneder, ja, da kunne jaggu en dobbelt så gammel kjerring klare det. Tenkte jeg."

Slik begynner historien til Lise, en sjarmerende og ærlig fortelling om hvordan hun gikk fra å være en overvektig nikotinslave, til fjellgeit på Pacific Crest Trail.

Dette foredraget skulle egentlig vært holdt på vårt årsmøte i våres, så vi er veldig glade for å kunne tilby dette nå! På grunn av koronasituasjonen har vi et begrenset antall plasser, og alle deltakere må melde seg på. Slik har vi oversikt over alle som er samlet dersom vi skulle komme i en situasjon der vi må gjennomføre smittesporing. Foredraget holdes i samarbeid med Nannestad bibliotek, og arrangementet foregår i bibliotekets lokaler. Antallet deltakere er begrenset slik at vi kan overholde avstandsreglene, og det vil være tilgang på hånddesinfeksjon i inngangspartiet. 

Påmelding gjøres direkte til Nannestad bibliotek på telefon telefon 66 10 53 19, eller på mail: nannestad.bibliotek@nannestad.kommune.no
Oppgi navn og telefonnummer til alle som kommer på foredraget. 

Etter foredraget presenterer turlaget arbeidet med neste års turprogram. Vi er stadig på jakt etter flere turledere, så om du går med en liten turlederdrøm er dette stedet å melde interesse!

Velkommen!

AVLYST Åpent medlemsmøte med foredrag av Lise Viken

OBS, arrangementet er avlyst. På grunn av økende smittepress både nasjonalt og lokalt her i Nannestad, har vi i samråd med Lise Viken selv, og Nannestad Bibliotek besluttet å avlyse ...

Kontaktinformasjon:

  • Nannestad bibliotek
  • Tlf. 66 10 53 19