Firefjellstur i Nordåsen

Fellestur

Dato
13. september 2020 kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur innom noen av de flotteste utsiktspunktene i Nordåsen!

Turen starter ved Vikkelihytta og følger Marifjellstien til Hegglihytta. Derfra går vi på vei og sti mot Kvernsjøberget. Vi går videre i terrenget til Marifjell, hvor vi raster i eller utenfor hytta. Vi fortsetter i terrenget til Klofjellgapet og går opp på Nordklofjell og deretter til (Sør-)Klofjell som er siste utsiktspunkt på turen, før vi går blåstien tilbake til Vikkelihytta. Turen blir totalt ca 15 km, og her får du med deg store deler av Nordåsen, både på og utenom merkede stier! Ta med mat og drikke, gode sko og klær etter vær. Mye av terrenget er bløtt, så vi anbefaler vanntette sko eller fjellstøvler, ikke joggesko.

Adkomst: Følg skilting til Nordåsen Skistadion og fortsett videre til Grustaket (vinterparkering), ta der til venstre og følg vegen mot Honsjøen. Til venstre rett før Honsjøen og til venstre igjen etter ca 2 km mot Vikkelihytta. Bomveg.

Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av koronasituasjonen må vi kreve påmelding på våre turer for å ha oversikt over deltakere ved eventuelle smittetilfeller. Turledere er Karl Henrik, Irene og Heidi.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Firefjellstur i Nordåsen

Bli med på tur innom noen av de flotteste utsiktspunktene i Nordåsen! Turen starter ved Vikkelihytta og følger Marifjellstien til Hegglihytta. Derfra går vi på vei og sti mot Kvernsjøberget. ...

Kontaktinformasjon:

  • Karl Henrik
  • Tlf. 90522476

Turledere:

  • Heidi Larsen
  • Karl Henrik Laache
  • Irene Lunde Sandholt