UTSATT: Lise Viken: fra overvektig nikotinslave til fjellgeit

Arrangement

Dato
26. mars 2020 kl. 19:00
Passer for
Alle
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

"Det er åtte år siden jeg ble kvitt min verste venn; sigaretten. Jeg gikk i den klassiske røykesluttfellen og la på meg ganske mye. Sjokket var stort da jeg gikk på vekten og den viste 110 kilo. Jeg prøvde flere runder med kaloritelling. Noen kilo ble jeg kvitt, men det var fortsatt mange igjen. Vendepunktet ble boken «Wild» av Cheryl Strayed. Drømmen om Pacific Crest Trail ble plantet. Kunne en ung jente på 22 år dra alene på telttur i flere måneder, ja, da kunne jaggu en dobbelt så gammel kjerring klare det. Tenkte jeg."

Slik begynner historien til Lise, en sjarmerende og ærlig fortelling om hvordan hun gikk fra å være en overvektig nikotinslave, til fjellgeit på Pacific Crest Trail.

Pacific Crest Trail blir ofte kalt Nord-Amerikas tøffeste fjelltur. Den 4.265 kilometer lange turen starter ved grensen mellom USA og Mexico, bukter seg gjennom California og Oregon, for å ende i Washington ved grensen til Canada. 13. april i 2017 startet Lise sin reise. Men alt gikk ikke som det skulle.

Kom og hør Lise fortelle om reisen fra å være alvorlig overvektig til å bli en nikotinfri fjellgeit. Det blir også anledning til å kjøpe boken hennes, "Pacific Crest Trail - 150 dager på fottur i USA" , til redusert pris.

Arrangementet er i samarbeid med Nannestad bibliotek, og holdes i bibliotekets lokaler. Vi byr på kaffe og kringle.

Etter foredraget avholder Nannestad Turlag årsmøte med valg av styremedlemmer. 

Velkommen!

UTSATT: Lise Viken: fra overvektig nikotinslave til fjellgeit

"Det er åtte år siden jeg ble kvitt min verste venn; sigaretten. Jeg gikk i den klassiske røykesluttfellen og la på meg ganske mye. Sjokket var stort da jeg gikk ...

Kontaktinformasjon: