Tur til Lushaugen

Fellestur

Dato
19. oktober 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag , Ullensaker Turlag
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er virkelig en flott tur, hvor vi skal gå til Lushaugen,  Her er det flott utsikt over store deler av Østlandet, og våger du deg opp i det 15 meter høye utsiktstårnet blir utsikten enda mer spektakulær!

Turen starter på Lygna, hvor vi følger Jotunheimstien frem til det høyeste punktet på stien mellom Oslo og Dokka. Der tar vi av stien og går opp til selve Lushaugen med sine 812 moh. Etter at vi har tatt en god rast og nytt utsikten går vi tilbake til Lygna via Nysetra og Grevsjøen. Turen er på ca 14 km. Ta med mat og drikke, og husk gode sko da det kan være litt vått noen steder.

Adkomst: Skiparkeringen på Lygna. Fra Maura kan man følge E16 og RV4 forbi Gran. Evt. kan man kjøre via Skrukkelia i Hurdal. Det er ca 60 km/50 min kjøretid. Muligheter for samkjøring fra Esso på Maura Kl 09.45. Ta kontakt med en av turlederne dersom du ønsker å kjøre i følge eller har behov for skyss. 

Turen er gratis og åpen for alle. Turledere er Tom og Elise og Vibekke

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: Vi tar ofte bilder på våre arrangementer. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du eller dine barn ikke ønsker å bli avbildet så ber vi dere om å gi beskjed til en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Tur til Lushaugen

Dette er virkelig en flott tur, hvor vi skal gå til Lushaugen,  Her er det flott utsikt over store deler av Østlandet, og våger du deg opp i det 15 ...

Kontaktinformasjon:

  • Tom Grefsheim/Elise Borch
  • Tlf. 45189671/91793501

Turledere:

  • Astrid Elise Borch
  • Vibeke Gilberg
  • Tom Grefsheim