Rundtur ved Spikertjern

Fellestur

Dato
21. september 2019 kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag , Ullensaker Turlag , Vandregruppa
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne turen beveger vi oss over i almenningen i Gjerdrum. Vi starter på P-plassen ved Kokstadvangen og går samlet opp til DNT Spikertjernhytta. Derfra tar vi den gamle skiløypa ned til Dretnetjennet, hvor vi tar en liten rast på en idyllisk odde. Videre nedover skiløypa vil vi komme inn på blåstien et stykke nordøst for Spenningsbymåsan. Derfra går vi opp til Småvanna hvor vi tar hovedrasten. Så følger vi blåstien tilbake til Spikertjernhytta og P-plass. Turen er på ca 8-9 km, den er kupert, og kan være svært våt i starten. Ta med mat, drikke og sko og klær etter vær.


Adkomst: Kjør inn Almenningsvegen fra Fjellvegen like sør for Veståsen skole i Gjerdrum. Kjør forbi Lysdammen og Abrua til P-plass ved Kokstadvangen. Bomvei. 


Turledere er Jan Ove og Berit.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: Vi tar ofte bilder på våre arrangementer. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du eller dine barn ikke ønsker å bli avbildet så ber vi dere om å gi beskjed til en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Rundtur ved Spikertjern

Denne turen beveger vi oss over i almenningen i Gjerdrum. Vi starter på P-plassen ved Kokstadvangen og går samlet opp til DNT Spikertjernhytta. Derfra tar vi den gamle skiløypa ned ...

Kontaktinformasjon:

  • Jan Ove Nicolaisen
  • Tlf. 93046944

Turledere:

  • Berit Schei Hagen
  • Jan Ove Nicolaisen