Kom-deg-ut-dagen - Familiedag ved Vikkelihytta

Dette arrangementet er over!

Velkommen til en dag med fine aktiviteter for hele familien ved Vikkelihytta i forbindelse med DNT’s årlige Kom-deg-ut-dag! Vikkelihytta ligger fint til ved vannet Store-Vikka i Nordåsen. Det blir mulighet for kanopadling, natursti, tegning, bålkos og andre fine uteaktivieteter. Barna får en liten premie ved fullføring av naturstien. Det kan også tenkes at Turbo stikker innom en tur! Ta gjerne med bærspann - det pleier å være mye blåbær på Vikkeli. Det blir mulighet for å lage mat på bål. Vi serverer pølser og pinnebrød.

Vil du sove ute anbefaler vi deg å bli med på #nattinaturen - Camp Honsjøen. Ingen påmelding - møt opp med gode klær og godt humør, samt mat og drikke. Mer info finner du her: https://www.dnt.no/aktiviteter/112722/873233/


Adkomst: Følg skilting til Nordåsen Skistadion og fortsett videre til Grustaket (vinterparkering), ta der til venstre og følg vegen mot Honsjøen. Til venstre rett før Honsjøen og til venstre igjen etter ca 2 km mot Vikkelihytta. Bomveg.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. 

Velkommen til familiedag i Nordåsen!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Kom-deg-ut-dagen - Familiedag ved Vikkelihytta

Velkommen til en dag med fine aktiviteter for hele familien ved Vikkelihytta i forbindelse med DNT’s årlige Kom-deg-ut-dag! Vikkelihytta ligger fint til ved vannet Store-Vikka i Nordåsen. Det blir mulighet ...

Kontaktinformasjon:

  • Karl Henrik Laache
  • Tlf. 90522476