Overnattingstur til Råbjørn

Dette arrangementet er over!

Vi inviterer til overnatting og orienteringslek ved Råbjørn! 

Aldersgruppe: Alle

Her er det mulighet for å sove i telt, i hengekøye eller inne i hytta. Merk at det er begrenset med sengeplass inne på hytta, så om du vil sove inne må det reserveres ved å sende en mail til nannestadturlag@dntoslo.no. For øvrig oppfordrer vi til overnatting i telt eller hengekøye!

Det blir orienteringslek for hele familien ca kl 16-18.

Ta med mat og drikke til eget forbruk, samt telt eller hengekøye. De som skal bo inne må ha med sengetøy (laken, pute- og dynetrekk, evt lakenpose). Det er mulig å koke mat inne på hytta. Vi har ett telt og en lavvo til utlån ved behov - gi beskjed så tar vi med.

I Råbjørn er det også mulig å fiske (husk fiskekort), og det finnes en robåt og to kanoer til utlån, så her skal vi få det fint! 

Møt opp når dere ønsker (vi er der fra ca kl 14), men merk at orienteringsaktiviteten starter ca. kl 16.

Adkomst: K.jør fv 527 og ta av mot Romeriksåsen P ved Rustadmoen (bomvei). Følg Melbyseterveien helt til vegen slutter. Se etter flagget vårt og parker der.

Turledere er Elise, Lene, Totto og Hege. 

Gratis og åpent for alle barnefamilier.

Velkommen på tur med Barnas turlag Nannestad!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Overnattingstur til Råbjørn

Vi inviterer til overnatting og orienteringslek ved Råbjørn!  Aldersgruppe: Alle Her er det mulighet for å sove i telt, i hengekøye eller inne i hytta. Merk at det er begrenset ...

Kontaktinformasjon:

  • Elise Borch
  • Tlf. 91793501

Turledere:

  • Jon Kjetil Sandbæk
  • Lene Langaard
  • Astrid Elise Borch