Lær å lage bål

Dette arrangementet er over!

Bålkos er ofte turens høydepunkt. Liker du å fyre opp bål, men synes det noen ganger kan være litt vanskelig? Eller hører du til blant de mer erfarne som har lyst til å utveksle erfaringer eller til og med kan lære oss andre noen båltriks? Da er dette turen for deg! Vi ser nærmere på hva som egner seg som ved, hvordan fyre opp, og båltyper for ulike formål. Også må vi selvfølgelig grille litt godsaker når vi først har fått fart på bålene. 

Ta med mat som egner seg på bål, drikke og noe å sitte på. Fyrstikker, tennstål eller annet utstyr du eventuelt har til båltenning er også fint å ta med. 

Oppmøte på parkeringen ved Eltonåsen skole (Willy Moes vei 2). Fra parkeringen kan skiløypa følges ca 200m inn til myra der vi skal være, følg eventuelt merket sti ca 500m. Vi går i samlet flokk inn til myra ved turstart. 

Turen er gratis og åpen for alle. Turledere er Thorbjørn og Todd. 

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Lær å lage bål

Bålkos er ofte turens høydepunkt. Liker du å fyre opp bål, men synes det noen ganger kan være litt vanskelig? Eller hører du til blant de mer erfarne som har ...

Kontaktinformasjon:

  • Thorbjørn Refsum
  • Tlf. 95267046

Turledere:

  • Thorbjørn Refsum
  • Todd Nore