Skitur i Holter

Dette arrangementet er over!

Vi starter fra parkeringsplassen på Grøsåkervangen og går inn til Bekkestua skihytte. Der tar vi til høyre, forbi vestre Buvann og opp til Vardåsen 444moh. Videre derfra mellom Helletjernet og Spilen. Deretter får vi en bratt nedkjøring forbi Sørsetra og ned til løypedelet. Her tar vi til venstre over Flatnermyrene og kommer ned i nordenden av Storøyungen. Så følger vi skiløypa forbi Gjevtjernet til løypedelet ved Abbortjern. Vi tar skiløypa opp til venstre, og etter 1 km er vi tilbake ved Bekkestua og etter hvert Grøsåkervangen. Ta med mat og drikke. Vi finner en egnet spiseplass underveis, og for den som ønsker det kan vi på tilbakeveien stikke innom Bekkestua skihytte (hvis åpen), og kjøpe varm drikke. Turen er ca 15 km, kupert med noen bratte nedkjøringer og passer for voksne.

Husk klær etter forholdene, litt mat og drikke, og noe å sitte på. Ta eventuelt med kontanter hvis vi går innom Bekkestua Skihytte. 

Adkomst: Kjør Åsvegen fra Eltonåsen i Holter og ta inn på Øyungsvegen (bomveg). Det er 4,5 km fra bommen til Grøsåkervangen hvor det er stor P-plass.

Turen er gratis og åpen for alle. Turledere er Heidi, Arvid og Jan Ove.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli avbildet så ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Skitur i Holter

Vi starter fra parkeringsplassen på Grøsåkervangen og går inn til Bekkestua skihytte. Der tar vi til høyre, forbi vestre Buvann og opp til Vardåsen 444moh. Videre derfra mellom Helletjernet og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jan Ove Nicolaisen
  • Heidi Larsen
  • Arvid Johansen